کیک شب یلدا

Wednesday، ۳ Aazar ۱۴۰۰

این کیک سالم شب یلدایی و بدون گلوتن خیلی راحت درست میشه و بسسسیار خوشمزه است.اگه با مربای قرمز رنگ درست بشه کاملا مناسب دورهمی های شب یلدا میشه، اما این شب وقتی دور هم هستیم یه وقتایی رژیم غذایی از دستمون در میره، با این کیک رژیمی خوشمزه میتونید با خیال راحت یه شب یلدای فوق العاده و خاطره انگیز بسازید.

محتویات کیک شب یلدا:

-150 گرم (یک و نیم فنجان) آرد جو دوسر (پرک جو دوسر رو توی غذا ساز آسیاب کنید )

-75 گرم (6 قاشق غذاخوری) شکر قهوه ای یا سفید(میتونید به جای شکر از شیره انگور استفاده کنید)

-60 گرم (1/4 فنجان) کره بادام زمینی تیاور

-1 عدد تخم مرغ

-1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

-۶۰ گرم (نصف فنجان) شیر دلخواه شما (در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید.بستگی به آرد جو دوسر دارد)

-75 گرم (1/4 فنجان) مربا(ما از مربای توت فرنگی خانگی استفاده کردیم)

تاپینگ شیرینی شب یلدا:

- ماست یونانی

- مربا (ما از مربای توت فرنگی خانگی استفاده کردیم، خوب له و یکدستش کردیم)

-بادام زمینی تیاور

طرز تهیه شیرینی شب یلدا:

-فر را با 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید

-تمام مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، مواد خشک رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

ما از ظرف مناسب فر ۲۴ در ۱۱ سانتی متری استفاده کردیم. داخل ظرف را حتما با روغن نارگیل یا هر روغن دیگری چرب کنید.

- حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود زمان نیاز دارد، یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر کاملا تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته شده.

- قبل از اینکه از قالب خارج کنید، بگذارید کاملا خنک شود.

- یک لایه ضخیم ماست یونانی اضافه کنید

-روی آن آن یک لایه مربای مورد علاقتون رو اضافه کنید

- مقداری بادام زمینی تیاور روی آن بپاشید و لذت ببرید.

شب یلدا برای ما ایرونی ها یک شب ویژه و خاطره انگیزه، میشینیم دورهم فال حافظ میگیریم، آرزو میکنیم و با عشق از این دورهمی لذت میبریم، ما سعی کردیم با گذاشتن طرز تهیه شیرینی شب یلدا، در این شادی سهیم باشیم.

خوش بگذره بهتون.