طرز تهیه گرانولا (آموزش تصویری ساده و سریع)

Friday، ۲۸ Aabaan ۱۴۰۰

بهتون پیشنهاد میکنیم ویدئوی آموزش گرانولا با محصولات محلی تیاور (بادام زمینی، عسل طبیعی، کره بادام زمینی) رو در پایین مطلب حتما کامل ببنید، چرا؟

چون درست کردنش خیییلی راحته و وقتی توی فر میزاریدش بوی بهشت تو فضای خونه پخش میشه، خییییلی خوشمزه است و به همراه میوه های فصل یک میان وعده فوق العادس، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدنه و بدلیل داشتن فیبر تا ساعت ها شما رو سیر نگه میداره. و اینکه میتونید خلاقیت به خرج بدید و به سلیقه ی خودتون طعم های متنوعی باهاش درست کنید.

طرز تهیه گرانولا:

فر رو در دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا زمانیکه مواد گرانولا رو آماده میکنید گرم بشه.

محتویات خشک شامل موارد زیر رو باهم مخلوط کنید:

دو پیمانه جو دوسر پرک (ترجیحا درشت)

نصف پیمانه بادام زمینی تیاور

نصف پیمانه مغز تخمه آفتابگردان و کدو

کمی نمک و دارچین

محتویات تر شامل موارد زیر رو باهم مخلوط کنید و در مایکروفر یا روی کتری در حال جوش کمی گرم کنید تا یکدست و نرم شود:

چهار قاشق غذاخوری کره بادام زمینی تیاور

دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل

۴ قاشق غذاخوری عسل طبیعی تیاور

چند قطره عصاره وانیل

محتویات خشک و تر و خوب باهم مخلوط کنید و به صورت یکدست روی کاغذ مومی در سینی فر پهن کنید. سینی رو به مدت ۲۱ تا ۲۴ دقیقه در فر قرار بدید و یک یا دو بار در این زمان سینی رو از فر خارج کنید و مواد رو زیر و رو کنید. زمانیکه رنگ گرانولا قهوه ای طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه بدید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای محیط سرد بشه. قبل از اینکه گرانولا رو در ظرف بریزید میتونید کمی پودر نارگیل و میوه یا خرما خشک یا تکه های شکلات بهش اضافه کنید.

گرانولا رو میتونید تا یک ماه در ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.