داستان تیاور 🌱
تی یاور در زبان شیرین گیلکی به معنای یار و یاور تو است. که ما آن را اینطور تعبیر کردیم : تیاور، یار و یاور زمین. ما با راه اندازی تیاور قصد داریم رسالتمان را محقق کنیم: توسعه اشتغال روستایی و حفظ محیط زیست از طریق حفاظت از تنوع زیستی ایران.
ما با حذف واسطهها، به کشاورزان امکان فروش نقدی و عادلانه محصولاتشان را میدهیم، تا به جای مهاجرت به شهر، در روستا بمانند و به کار کشاورزی ادامه دهند. از سوی دیگر، مصرفکنندگان در سراسر ایران به محصولات درجهیک گیلان با بهترین کیفیت و قیمت دسترسی پیدا میکنند.
رسالت ما که عاشق زمین و طبیعت آن هستیم حفظ آن است. ما با همراهی شما در ازای مقدار مشخصی از فروش محصولاتمان، به حمایت از پروژه های حافظ تنوع زیستی ایران بپردازیم و با این هدف در مشارکت با موسسه حمایت از حفظ تنوع زیستی زیبن نسبت به ایفاء مسئولیت اجتماعی خود اقدام نماییم، و این "تاثیری جاودان از ما و شما بر زمین است. "
ما با رعایت استاندارهای تجارت منصفانه و طراحی یک مدل کسب و کار پویا، که آن را از طبیعت الهام گرفته ایم، قدم به دنیای کار و کسب گذاشته ایم، و با شعار “از طبیعت برای طبیعت” این چرخه را آغاز کرده ایم، چرخه ای که با محصولات محلی آغاز می شود و با عشق و انرژی مضاعف به طبیعت باز می گردد.
تیاور طی سالهای 1399 الی 1403 با اختصاص بخشی از درآمد ماهیانه خود و جذب حمایت های مردمی با هدف احیاء بخشی از اکوسیستم جنگل هیرکانی در منطقه لیشک سیاهکل موفق شد تا از کاشت و حفاظت 1185 نهال بومی هیرکانی( اعم از انجیلی، ممرز، افرا پلت، بلند مازو، شمشاد هیرکانی و...) حمایت نموده و حاصل آن احیاء اکوسیستم بخشی از جنگلهای لیشک سیاهکل است، میتوانید گزارش آن را در این صفحه مطالعه کنید.
درباره سعید و سیما
حیات چنان عزیز است که نمیخواستیم چیزی را که زندگی نیست، زندگی کنیم. پس بر آن شدیم که با رهایی از بندهای زندگی شهری به ریشه و اصالتمان یعنی طبیعت برگردیم، زمانیکه بستر زندگی در گیلان برایمان فراهم شد، تیاور متولد شد، تیاور منبع درآمد اصلی ما نیست، بلکه با آن به دنبال تحقق رسالتمان هستیم: دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ایم ؛ تحویل دهیم...
شفاف سازی در قیمت گذاری:
تیاور تا امروز سهم کشاورز را در محصولات بین 60 تا 70 درصد قیمت هر محصول قرار داده است و الباقی مبلغ هر محصول به بسته بندی، سود تیاور و ایفاء مسئولیت اجتماعی از طریق حمایت از پروژه های حافظ تنوع زیستی ایران اختصاص می یابد.