Friday، ۲ Mehr ۱۴۰۰
چای دست ساز حاصل بهترین و خاص ترین برگ های سبز چای در بهاره، برگ های خاص چای دست چین شده، و مراحلی همچون اکسیداسیون و مالش در چای دست ساز به صورت دستی انجام شده و تبدیل به چای سیاه می شوند، در چای دست ساز کلیه فرآیندهای کارخانه به صورت دستی و سنتی توسط روستائیان انجام می شود، عطر دلنشین چای دست ساز همراه با رنگ آلبالویی این چای بسیار ویژه و دلنشین است، زمان دم آوری چای دست ساز بیش از چای های طبیعی دیگر است و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است تا چای دست ساز به بهترین عصاره دهی برسد، پس از دم آوری برگ های کامل چای را در قوری میتوانید نظاره گر باشید که این خود لذتی مضاعف را برا شما به ارمغان می آورد.
ما در تیاور، با الهام از زبان شیرین گیلکی به چای دست ساز، چای دست پیچ میگیم، اما این چای عنوان های مختلفی داره مثل چای دستی، چای محلی، چای سنتی.
درباره چای دست پیچ بهاره (چای دست ساز) بیشتر بدانیم:
چای دست پیچ یا دست ساز یکی از خاص ترین و تخصصی ترین چای های طبیعی ست، باید بدانیم اصالت و پاک نژادی چای دست پیچ از کجا می آید؟
دانستن این نکته که در فرآوری این چای، کلیه فرآیندهای کارخانه ای به صورت دستی انجام می شود، لازم هست اما کافی نیست. برای درک بهتر این اصالت باید برگردیم به باغ چای، جایی که باغ دار یا متخصصین چای با شناخت و تجربه مسیر کیفی چای رو تعیین می کنند؛ و برگ هایی رو دستچین می کنند که اگر کیفیت آنها منحصر به فرد نباشد، تبدیل فرآیند کارخانه ای به دستی، لزوما کیفیتِ خاص تری را در پی نخواهد داشت. ممکن است از لحاظ ظاهری چای تمام برگ حاصل شود اما چای با کیفیتِ منحصر به فرد که هدف اصلی این نوع فرآوری است را در پی نخواهد داشت.
خواص چای دست پیچ بهاره(چای دست ساز):
پیش از هرچیزی باید بدانید که خواص چای فقط مربوط به چای طبیعی است و چای های دارای اسانس و رنگ جزء ضرر هیچ خاصیتی برای شما نخواهند داشت.
خواص چای بهاره در مبارزه یا پیشگیری از سرطان:
در مبارزه یا پیشگیری از سرطان: دکتر زلمن مدیر تغذیه و سلامت یک موسسه تغذیه در آتلانتای امریکاست و می گوید، چای مثل موارد مخدر نیست که در درمان از آن به عنوان یک معجزه گر استفاده شود اما مصرف آن بی فایده هم نیست، تحقیقات نشان داده است که چای و خصوصا چای سبز برای مقابله با سلولهای سرطانی بسیار موثر است زیرا حاوی مقدار زیادی پلی فنول و آنتی اکسیدان های موجود در گیاه کاملیا سینسیس می باشد و خوب است بدانید که از برگ های این گیاه انواع چای سیاه و سبز تهیه می شود.
این عملکرد بسیار ساده اما در عین حال پیچیده است، به گونه ای که آنتی اکسیدان های چای ، مواد شیمیاییِ رادیکالهای آزاد را خنثی می کنند و از ایجاد آسیب توسط آنها خودداری می کنند و از آسیب رساندن رادیکال های آزاد که در پیشرفت سرطان موثرند جلوگیری می کند.
در چای بهاره کدام یک از مواد معدنی وجود دارد؟
تحقیقات نشان می دهد در هر 100 گرم چای بهاره طبیعی به صورت اصولی دم شود، 37.00 میلی گرم پتاسیم، 1.00 میلی گرم فسفر، 3.00 میلی گرم منیزیم، و 3.00 میلی گرم سدیم وجود دارد. که خواص هر کدام از این مواد معدنی بر ما پوشیده نیست بنابراین با دم آوری و عصاردهی اصولی چای بهاره می توانید از این خواص بهره مند شوید.
خواص چای برای محافظت از دندان:
پژوهشگری از دانشگاه شیکاکو بر روی پلی فنل موجود در چای طبیعی مطالعاتی داشته است که نشان می دهد پلی فنل موجود در چای بهاره با غیر فعال کردن آنزیم های باکتری های دهانی، باعث عدم فعال شدن آنها می شود و در برآیند آن پلاک های دندانی غیر فعال می شوند و این عمل باعث جلوگیری از پوسیدگی های زود هنگام و مکرر دندان می گردد، شایان ذکر است که در این مطالعه از چای بعنوان یک دهان شویه استفاده شده است اما نوشیدن چای بهاره موجب از بین رفتن پلاک ها می شود.
اغلب مادران تصور می کنند علت خرابی دندان کودکانی که چای مصرف میکنند مواد موجود در چای است در حالیکه این موضوع مربوط به شیرینی هایی است که در کنار این نوشیدنی پر مصرف در دنیا استفاده می شود و ما پیشنهاد میکنیم از قند طبیعی موجود در عسل برای شیرین کردن چای خود استفاده کنید تا صرفا از خواص این نوشیدنی جذاب بهره مند شوید.
چای و تاثیر آن با بیماری آلزایمر:
یکی از دلایل بروز آلزایمر، تحلیل اعصاب است که در این بیماری ماده شیمیایی به نام استیل کولین در مغز کم می شود و چای طبیعی و بهاره با مهار و مدیریت آنزیم کولین استراز، روند ابتلاء به آلزایمر را به تاخیر می اندازد.
مجموع این اطلاعات به شما در خرید چای دست پیچ یا دست ساز کمک شایانی خواهد کرد.