Friday، ۲۰ Farvardin ۱۴۰۰
تا حالا چای “سَرد دَم (cold brew) “امتحان کردید؟
امروز میخوایم با یک روش کمتر متداول در دَم آوری چای سرگل بهار آشناتون کنیم که بهترین روش برای تهیه یخ چای (iced tea) هم هست. در روش سَرد دَم (cold brew) شما علاوه بر چای سرگل بهار تیاور به صبر و حوصله احتیاج دارید تا از فواید بینظیر و طعم فوق العاده چای سرگل بهار بهره مند و سورپرایز بشید.
به ازای هر لیوان آب سرد یک قاشق غذاخوری پُر چای سرگل بهار رو به اون اضافه کنید و برای حداقل ۶ ساعت در پارچ دَر دار داخل یخچال قرار بدید،
میتونید چوب دارچین و زنجبیل و یا سبزی های معطر مورد علاقتون رو هم به چای سرگل بهار اضافه کنید.
بعد از 6 الی 8ساعت چای سرگل بهار رو از صافی رد کنید.
چایی که در این مدت به آرامی در آب سرد دم کشیده طعم فوق العاده و کافئین کمتر و آنتی اکسیدان بیشتری داره.
پس حالا که داریم میریم به سمت فصل گرما لیوان هاتون رو با یخ و چای سرگل بهار به روش “سرد دم” پر کنید.
میتونید بهش کمی شیر عسل اضافه کنید تا یک یخ چای لاته به سبک خودتون داشته باشید.
فراموش نکنید کیفیتِ چای در دم آوری خیلی مهمه و چای تیاور یکی از اون خوباست، حاصل زحمت کشاورزان املش که در فرآیند تامین اون تجارت منصفانه رعایت شده.