برنج قهوه ای و یک غذای خوشمزه (کاری دال عدس با برنج قهوه ای)

Monday، ۸ Aazar ۱۴۰۰

کاری دال عدس با برنج قهوه ای یک غذای وگان پر از عطر و طعم که خیلی سریع آماده میشه.

طرز تهیه این غذای خوشمزه با برنج قهوه ای:

به اندازه یک لیوان سر خالی دال عدس را بشویید و به مدت یک ساعت در آب خیس بدید.

یک پیاز متوسط رو با روغن زیتون تیاور تفت بدید. دو حبه سیر رنده شده و مقداری زنجبیل تازه رنده شده رو اضافه کنید. ادویه کاری،زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز،نمک، پاپریکا، پودر زیره، کمی پودر هل و یک عدد برگ کاری اضافه کنید (میتونید به جاش از برگ بو استفاده کنید یا کلا حذف کنید)و کمی تفت بدید. ۳،۴ عدد گوجه پوره شده تازه یا کنسروی اضافه کنید.آب دال عدس رو خالی کنید و دال عدس رو به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا حدود ۱۰،۱۵ دقیقه روی شعله کم در آب گوجه بپزه تا نرم بشه. بعد حدود نصف لیوان شیر نارگیل ویک قاشق کره بادام زمینی تیاور بهش اضافه کنید تا ۱۰ دقیقه دیگه باهم بپزن و غلظت و طعم بینظیری پیدا کنه.

کاری دال عدس شما آماده است، کمی گیشنیز برای گارنیش استفاده کنید و حالا میتونید با برنج قهوه ای تیاور و زیره نوش جان کنید.

پیشنهاد میکنیم برای درست کردن این غذا خلاقیت به خرج بدید و از سبزیجات و ادویه هایی که در دسترس دارید استفاده کنید.