سهشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
تا حالا به این فکر کرده بودید که میشه با بادام زمینی سس پستو درست کنید.
چیز تازه ای نیست فقط ممکنه که تا حالا نشنیده باشید، اما طعم و خاصیت این سس سالم و پر از مزه های جذاب عالیه.
با درست کردن این سس پستو که در اون روغن زیتون و بادام زمینی تیاور استفاده شده در عرض چند دقیقه میتونید یه ساندویچ، پاستا یا پیتزای پر از طعم درست کنید و در کنار کسایی که دوسشون دارید نوش جان کنید.
برای درست کردن این سس پستو نیاز داریم به دو دسته ریحان ( اگه ایتالیایی باشه که چه بهتر ولی اگر در دسترس نبود مثل ما از ریحان معمولی استفاده کنید)، مقداری بادام زمینی تیاور، روغن زیتون تیاور، چند حبه سیر، کمی پنیر پارمزان و نمک و فلفل.
بسته به اینکه برای چه تعدادی قصد درست کردن سس رو دارید میتونید میزان بادام زمینی یا روغن زیتون اون رو تغییر بدید این سس برای دو نفر درست شد و ما باهاش دو تا غذای خوشمزه رو درست کردیم، یک ساندویچ و یک پاستای خیلی خوشمزه که به زودی طرز تهیه اونها رو هم براتون میزاریم.
ریحان، بادام زمینی، سیر و پنیر رو با غذاساز یا گوشت کوب برقی مخلوط کنید و بعد روغن زیتون رو کم کم اضافه کنید تا به صورت یکنواخت باهم ترکیب بشن و نمک و فلفل رو به مقدار دلخواهتون اضافه کنید.
حتما امتحانش کن بلامیسر
تیاور، یار و یاور زمین
برای خرید بادام زمینی آستانه اشرفیه تیاور اینجا کلیک کنید.
برای خرید روغن زیتون صد در صد خالص تیاور اینجا کلیک کنید.