طرز تهیه نان پستو

Wednesday، ۲۶ Khordaad ۱۴۰۰

طرز تهیه نان پِستو با محصولات تیاور :

قبل از همه باید بدونید این خمیر برای درست کردن هر چیز خوشمزه ای مثل پیتزا، پیراشکی، نون سیر و ... عالیه و خیلی راحت و بدوندردسر هم درست میشه.

در مدتی که دارید خمیر رو آماده میکنید فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا فر گرم بشه.

طرز تهیه خمیر ( برای ۴ نفر)

۲۲۰ گرم آرد ترجیحا سبوس دار رو الک کنید و با ۳ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید.

۲۴۰ گرم ماست یونانی رو اضافه کنید و با آرد کاملا مخلوط کنید و ورز بدید. اگه هنوز خمیر به دستتون میچسبید کمی آرد اضافه کنید. خمیر رو گلوله کنید و اطرافش کمی آرد بزنید. خمیر از همین الان قابل استفاده است.

با وردنه ای که به آرد آغشته شده بازش کنید و حتما روی صفحه کارتون رو هم آرد بریزید، که خمیر بهش نچسبه.

روی خمیر رو با سس پستو آغشته کنید و با پیتزا بُر یا چاقو مثلثی برش بدید و روی کاغذ روغنی توی سینی فر قرار بدید.

حدود ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بگیره و هر وقت که گوشه های نان ها برشته و قهوه ای شد فر رو خاموش کنید.

برای تهیه سس پستو دو دسته ریحان ( ترجیحا ریحان ایتالیایی)، یک مشت بادام زمینی تیاور، یک سوم لیوان روغن زیتون تیاور، یکی دوحبه سیر، کمی پنیر پارمزان و نمک و فلفل رو توی غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا سس یکدستی بشه. نمک، فلفل، سیر و روغن زیتون رومیتونید به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.

برای تهیه روغن زیتون تیاور اینجا کلیک کنید.

برای تهیه بادام زمینی تیاور اینجا کلیک کنید.